INDRETNING PRIVATE

Tid til fornyelse og forandring i dit hjem

Mangler du inspiration til boligindretningen?

Smukke omgivelser i hjemmet giver mere ro og livsglæde, og skaber grobund for et godt familieliv. Ofte opstår der dog nye behov og krav til ens indretning, og en travl hverdag kan gøre det svært at se, hvad der lige skal til for at få det hjem I går og drømmer om. Det kan være et enkelt rum, der trænger til forandring, rum der skal bytte funktion eller måske mangler der bare sammenhæng i hele boligen. Uanset hvor udfordringen ligger, synes vi, det skal være nemt og lettilgængeligt at få hjælp til indretningen af dit hjem.

Vi tilbyder derfor vejledning, der er til at forstå og konkrete idéer, der er nemme at gå til. Med udgangspunkt i jeres stil, behov og budget omsætter vi idéer og drømme til virkelighed.
 
Har du købt ny bolig og har svært ved at se, hvordan du bedst muligt kan udnytte rum og plads, kommer vi gerne med konstruktiv vejledning. Vi tilbyder også hjælp til valg af vægfarver, tapeter eller smukke fliser, så der kan blive skabt en synlig rød tråd i jeres nye hjem. Ingen indretningsopgave er for stor eller lille.


Se cases og læs hvad kunderne siger på Houzz


SKAL DIN BOLIG SÆLGES?

Investering i dit boligsalg betaler sig.

At arbejde med boligindretning handler om at se og forstå det liv der leves bag hoveddøren.
Men når man taler om boligsalg, gælder der helt andre regler. Når man skal sælge, er det vigtig at man ser på sit hjem med en potentiel købers øjne, og det kan være udfordrende for de fleste.

Det er her en god bolig stylist kommer ind i billedet. Det handler nemlig om at gøre det muligt for en køber at forstille sig sine egne drømme udfolde sig, i det der før var jeres hjem. Det betyder blandt andet, at de mest personlige ting skal pakkes i flyttekasser lidt før tid.

Indretningen skal forsimples markant, og rummenes anvendelsesmuligheder skal være i fokus. For mange personlige ting vil distrahere de fleste købere, og de kan have svært at se deres egen personlige stil passe ind i boligen.Kontakt os på
info@malling-living.dk 

HVORDAN FOREGÅR DET?
Rikke Malling


DET ER GANSKE ENKELT

 •  I kontakter mig pr. mail eller telefon og uddyber, hvilke udfordringer du har. På baggrund heraf, finder vi sammen ud af, hvilket indretningstilbud, der passer bedst til dig og dine behov. Vi aftaler et møde, der passer ind i din hverdag. Inden mødet sender du måske lidt billeder af de områder, du gerne vil have ændret.
 •  Jeg kommer ud i dit hjem. Her starter vi med en gennemgang af dit hjem, hvor vi finder ind til din personlige stil og hvad der skal til for at skabe en smuk rød tråd i din indretning ud fra dine ønsker.
 •  Ønsker du inputs til nye møbler eller tekstiler, tager vi gerne et udvalg med fra vores showroom, så vi kan prøve det af i dit hjem.
 • Efter besøget har du fået et mere sammenhængende udtryk i dit hjem og har helt sikkert fået massevis af inspiration og ideer til din videre indretning. 
HVAD KOSTER DET?

DEN LILLE PAKKE

2400 kr.

2 timers indretning

Denne pakke passer typisk til indretning af en stue eller et soveværelse.

 • Det kan være I ønsker en ny stil i et rum og har brug for idéer til farver, materialer og dekoration der kan skabe det udtryk, I går efter.
 • Jeg kommer med inputs til, hvordan I opnår jeres mål med indretningen.
 • Vi flytter måske rundt og skaber små miljøer og stilleben, der kan være toneangivende for den gennemgående stil. 
 • Møbler, tæpper, lamper osv. bliver måske flyttet rundt, så indretningen i højere grad imødekommer jeres behov.


Har du brug for yderligere hjælp end dette, er timeprisen efterfølgende 895 kr./timen.


BOOK ET MØDE

MELLEM PAKKE

5900 kr.
Varighed 5 timer

Jeg kommer på besøg i jeres hjem


 Idéoplæg og en konkret plan for, hvor og hvordan I kan forandre jeres hjem

 • .Første møde tager ca 1,5 til 2 timer her uddyber I hvilke behov, udfordringer og ønsker I har brug for hjælp til.
  Vi ser på det, der ikke fungerer, og det I evt. er uenige om.
 •  Grundig research og evt. udarbejdelse af mood board til det eller de områder i din bolig, der skal optimeres.
 • Mere omfattende ændringer og indretning/omrokering i dit hjem. Eksempelvist rum der bytter funktion.
 • På baggrund af besøget i din bolig og den forudgående dialog, udarbejdes der idéoplæg og trin-for-trin guide.

Har du brug for yderligere hjælp end dette, er timeprisen efterfølgende 895 kr./timen.

BOOK ET MØDEINGEN OPGAVE ER FOR STOR

Jeg arbejder i alle prisniveauer, således at jeg kan levere et flot og tilfredsstillende resultat inden for ethvert budget. Derfor er ingen opgave for stor eller for lille. Er det en større opgave, du skal have løst, er timeprisen 895 kr./timen. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dig.

  bare rolig

Selvom jeg har til huse i Risskov ved Aarhus kommer jeg hellere end gerne forbi dig, selvom du bor langt væk. Ved kørsel over 30 km. fra Aarhus tillægges kørselsgebyr efter statens takst.

BOOK ET MØDE

Jeg vil elske at høre fra dig

Kontakt os på telefon eller mail:

Email: info@malling-living.dk

Tlf.: +45 29761739