INDRETNING PRIVATE

HVORFOR FÅ INDRETNINGSHJÆLP?

Hos MALLING LIVING mener vi, at smukke omgivelser i hjemmet giver mere ro og livsglæde, og skaber grobund for et godt familieliv. Ofte opstår der dog nye behov og krav til ens indretning som en følge af for eksempel nye stadier i familielivet, skilsmisse, huskøb eller en flytning. Men en travl hverdag kan gøre det svært at se, hvad der lige skal til, for at I kan få det hjem, I drømmer om. Det kan være et enkelt rum, der trænger til forandring, rum der skal bytte funktion eller måske mangler der sammenhæng i hele boligen. Uanset hvor udfordringen ligger, synes vi, det skal være nemt og let tilgængeligt at få hjælp til indretningen af dit hjem.

Vi tilbyder derfor vejledning, der er til at forstå og konkrete idéer, der er nemme at gå til - altid med udgangspunkt i jeres egne ønsker og stil. Med udgangspunkt i jeres historie, behov og budget omsætter vi idéer og drømme til virkelighed.

Har du købt ny bolig og har svært ved at se, hvordan du bedst muligt kan udnytte rum og plads, kommer vi gerne med konstruktiv vejledning. Vi tilbyder også hjælp til valg af vægfarver, tapeter eller smukke fliser, så der kan blive skabt en synlig rød tråd i jeres nye hjem. Ingen indretningsopgave er for stor eller lille.

SKAL DIN BOLIG SÆLGES?

Skal du sælge din bolig, men mangler nye øjne, der kan se de små detaljer, der kan gøre den store forskel og føre til salg? Vi kommer gerne hjem til jer, gennemgår jeres bolig og spotter de irritationsmomenter, som potentielle købere også vil spotte. Vi vil foreslå mindre forandringer, der kan få jeres hjem til at fremstå imødekommende og salgsklart.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
HVORDAN FOREGÅR DET?
Rikke Malling

DET ER GANSKE ENKELT

 •  Du kontakter os pr. mail eller telefon og uddyber, hvilke udfordringer du har. På baggrund heraf, finder vi sammen ud af, hvilket indretningstilbud, der passer bedst til dig og dine behov. Vi aftaler et møde, der passer ind i din hverdag. Inden mødet sender du måske lidt billeder af de områder, du gerne vil have ændret.
 •  Designer, Rikke Malling, kommer ud i dit hjem. Her starter I med en gennemgang af dit hjem, hvor I finder ind til din personlige stil og hvad der skal til for at skabe en smuk rød tråd i din indretning ud fra dine ønsker.
 •  Ønsker du inputs til nye møbler eller tekstiler, tager vi gerne et udvalg med fra vores showroom, så vi kan prøve det af i dit hjem.
 • Efter besøget har du fået et mere sammenhængende udtryk i dit hjem og har helt sikkert fået massevis af inspiration og ideer til din videre indretning. 
HVAD KOSTER DET?

DEN LILLE PAKKE

1.900 kr.

2 timers indretning

Denne pakke passer typisk til indretning af en stue eller et soveværelse.

 • Rikke kommer med inputs til, hvordan du opnår dine mål med indretningen og hvilke udfordringer, du måske står over for, for at opnå dem.
 • Vi flytter rundt og skaber små miljøer og stilleben, der kan være toneangivende for den gennemgående stil. 
 • Møbler, tæpper, lamper osv. bliver måske flyttet rundt, så indretningen i højere grad imødekommer dine behov.

Har du brug for yderligere hjælp end dette, er timeprisen efterfølgende 650 kr./timen.

BOOK ET MØDE

DEN STORE PAKKE

3.900 kr.

6 timers indretning

Denne pakke passer typisk til indretning af større rum, flere sammenhængende rum eller rum, der skal bytte funktion.

 • Alle punkter i den lille pakke indgår også her.
 • Grundig research og udarbejdelse af mood board til det eller de områder i din bolig, der skal optimeres.
 • Mere omfattende ændringer og indretning/omrokering i dit hjem. Eksempelvist rum der bytter funktion.
 • På baggrund af besøget i din bolig og den forudgående dialog, udarbejdes der idéoplæg og trin-for-trin guide.

Har du brug for yderligere hjælp end dette, er timeprisen efterfølgende 650 kr./timen.

BOOK ET MØDE

INGEN OPGAVE ER FOR STOR

Vi arbejder i alle prisniveauer, således at vi kan levere et flot og tilfredsstillende resultat inden for ethvert budget. Derfor er ingen opgave for stor eller for lille. Er det en større opgave, du skal have løst, er timeprisen 650 kr./timen. Du er også meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dig.  

bare rolig

Selvom vores showroom har til huse i Egå ved Aarhus kommer vi hellere end gerne forbi dig, selvom du bor langt væk. Ved kørsel over 30 km. fra Aarhus tillægges kørselsgebyr efter aftale.

FIND OS PÅ INSTAGRAM