Om

 

 

Malling Living Studio er en indretnings- og designvirksomhed startet af Rikke Malling, hvis baggrund som tjener og restaurantejer har dannet grundlag for virksomheden.

Sammen med hendes mand, Thorsten Schmidt, åbnede de to restauranterne Malling & Schmidt og Nordisk Spisehus. I den forbindelse stylede, designede, og producerede Rikke selv det meste af interiøret i restauranterne - navnlig for at sikre, at det overordnede udtryk og æstetik levede op til hendes ønsker. Det var denne passion for design og indretning, der i 2013 ledte til etableringen af Malling Living Studio.


Siden har hendes lange karriere indenfor design- og indretningsfeltet betydet, at Malling Living Studio i dag mestrer at omdanne små og store indretningsdrømme til virkelighed.

Rikke kommer desuden fra en arkitekt-familie, og alt der handler om design, indretning og materialevalg har derfor også altid haft stor betydning og interesse for hende. Disse elementer afspejler sig i dag i måden, hvorpå vi løser designopgaver.

 

STUDIO I AARHUS
Med base i Aarhus løser Malling Living Studio indretnings- samt designopgaver for både private og erhverv.

Vi har rod i skandinavisk interiørstil når vi udvikler designs og gennemtænkte løsninger.

Vores ekspertise spænder derfor også bredt og indkluderer bl.a. indretningsplaner, design af private label produkter samt skræddersyede møbelløsninger til indretninger. Hos Malling Living Studio arbejder vi i alle prisniveauer, således at vi kan levere et flot og tilfredsstillende resultat inden for ethvert budget, og hvorfor ingen opgave er os for stor eller for lille.PERSONLIG INDRETNING
Selvom trends og kombination af materialer er i fokus, når vi indretter, er det vigtigste dog for os, at vide noget om personerne bag hoveddøren. Det er nemlig dem indretningen skal afspejle. Den helt rigtige indretning kræver derfor, at man tager afsæt i brugerens behov. Vi stræber efter at give individualiseret rådgivning og løsninger med et personligt udtryk og fokus på detaljen, uanset om det er til butik, kontor, restaurant eller den private villa.