Erhvervsindretning

Indretning restaurant og hotel 

  Hvad kan en indretningsdesigner hjælpe jer med?

Er jeres restaurant indrettet præcist, som I ville ønske?
Kan du se kunderne lyse op i et smil, når de kommer ind ad døren og kigger sig omkring?
Eller trænger din restauranten til en opgradering af indretningen? Det hjælper jeg dig med. Jeg bistår også gerne med rådgivning omkring, hvordan I vælger det rigtige og nye service eller inventar til restauranten."

Indretning af restaurant eller hotel
Skal du have lavet indretning til nystartet hotel eller restaurant, kan jeg hjælpe med at skabe de visuelle rammer, der passer til netop din virksomhed og historie. Trænger din restaurant blot til en opdatering eller et nyt visuelt udtryk, hjælper jeg gerne med flytte rundt og foreslår konkrete idéer, der er nemme at gå til - altid med udgangspunkt i jeres egne ønsker og stil. Kunsten er ofte blot at genbruge elementer i den eksisterende indretning på en ny måde.

God indretning giver også tilfredse kunder
Hele en restaurants maskineri skal konstant evalueres og udvikles, så kunden får en unik oplevelse og får lyst til at komme igen og igen. MALLING LIVING’s indretningshjælp er en grundig gennemgang af de helt essentielle områder af forretningen – dem som dine kunder møder, når de vælger at spise hos dig i restauranten, og dem der kører i baggrunden. Selvsamme områder som man ofte bliver fuldstændig blind for i dagligdagens trummerum – og som måske endda dræner en for energi og kreativitet.
3 rigtig gode grunde

  • Det er det første, du viser dine kunder. Folk ser på din restaurant og vurderer den.

  • Det er ikke så dyrt, som du tror. De fleste ville kunne gøre regnestykket op, og nå frem til, at det kun er få ekstra kunder, der skal besøge din restaurant, før indretningen har tjent sig ind. Og sandsynligheden for at din kundegruppe vil vokse med mere end blot et par ekstra kunder, er stor!

  • Du får tid til så meget andet! Få tid til alt det, du er god til. Brug tiden I køkkenet, til udvikling af nye retter, til at servicere kunderne eller smage nye vine. 


DU SKAL INVESTERE I INDRETNINGSHJÆLP, HVIS DU...

  • Har travlt og må erkende, at mange af de kreative idéer går tabt i hverdagstravlheden og du derfor forsømmer at få lavet en overordnet plan for udviklingen af din forretning.
     
  • Mangler følelsen af, at din forretning adskiller sig fra mængden og du gerne vil være med på det nyeste inden for indretning, opdækning og blomster - du ved bare ikke, hvor du skal begynde.

  • Savner én, der kan se din forretning fra dens allervigtigste vinkel: dine kunders. 

  • Arbejder eller ejer en restaurant/café/hotel og du gerne vil styrke den visuelle identitet i din forretning.

  • Overvejer eller er i fuld gang med at åbne din egen restaurant og gerne vil optimere den, INDEN dørene åbnes og derved eliminere forkerte og dyre beslutninger, tilfældigheder og spildtid.
   BOOK ET MØDE HER    
Rikke Malling

HVEM OG HVORDAN?  

Rikke Malling har en baggrund som restaurantejer og tjener. I 2005 åbnede hun og hendes mand, Thorsten Schmidt, gourmet-restauranten Malling & Schmidt, som de drev i et årti. I 2007 udvidede de og åbnende endnu en restaurant, Nordisk Spisehus. Med mange års erfaring fra restaurationsbranchen har Rikke derfor et indgående kendskab til den daglige drift og gang i en restaurant. Hun kender til alle de praktiske udfordringer og ved, hvilke hensyn der skal tages, for at leve op til de indretningsmæssige krav.

Rikke Malling kommer fra en arkitekt-familie, og har derfor altid haft en særlig forkærlighed for indretning og design. I forbindelse med åbningen af deres to restauranter, har hun derfor også selv stylet, designet og produceret det meste af interiøret i restauranterne - navnlig for at sikre, at det overordnede udtryk og æstetik levede op til hendes ønsker. Det var denne passion, der i 2013 ledte til etableringen af MALLING LIVING.

Et samarbejde starter med et møde, hvor vi præciserer jeres behov og forventninger. Herefter kan I se frem til et gennemtænkt og kreativt resultat, hvor rum, produkter og stemning i smukt samspil fortæller en æstetisk og visuelt appellerende historie. Vi arbejder i alle prisniveauer, således at vi kan levere et flot og tilfredsstillende resultat inden for ethvert budget, hvorfor ingen opgave er os for stor eller for lille.

Custommade interiør

Service har utrolig stor betydning for dine retters udseende og for dine gæsters totaloplevelse. Da vi også driver en designvirksomhed, er vores fordel, at vi kan designe og producere interiør og service til din restaurant. Vi kan hjælpe med alt fra tallerkener, kaffekopper, serveringsbakker til vaser og bestikholdere - i fællesskab kan vi skabe noget, der får din restaurant eller hotel til at skille sig ud fra mængden.

SE TIDLIGERE CASESFÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD