Indretning for private

Hvorfor få indretningshjælp?

Hos MALLING LIVING mener vi, at smukke omgivelser i hjemmet giver mere ro og livsglæde, og skaber grobund for et godt familieliv. Ofte opstår der dog nye behov og krav til ens indretning som en følge af for eksempel nye stadier i familielivet. Men en travl hverdag kan gøre det svært at se, hvad der lige skal til, for at I kan få det hjem, I drømmer om. Det kan være et enkelt rum, der trænger til forandring, rum der skal bytte funktion eller måske mangler der sammenhæng i hele boligen.

Uanset hvor udfordringen ligger, synes vi, det skal være nemt og let tilgængeligt at få hjælp til indretningen af dit hjem. Vi tilbyder derfor vejledning, der er til at forstå og konkrete idéer, der er nemme at gå til - altid med udgangspunkt i jeres egne ønsker og stil. Med udgangspunkt i jeres historie, behov og budget omsætter vi idéer og drømme til virkelighed.

Har du købt ny bolig og har svært ved at se, hvordan du bedst muligt kan udnytte rum og plads, kommer vi gerne med konstruktiv vejledning. Vi tilbyder også hjælp til valg af vægfarver, tapeter eller smukke fliser, så der kan blive skabt en synlig rød tråd i jeres nye hjem. Ingen indretningsopgave er for stor eller lille.

Sådan foregår det

  • Du kontakter os pr. mail eller telefon og vi finder sammen ud af hvilket indretningstilbud, der passer bedst til dig og dine behov. 
  • Vi starter med en gennemgang af dit hjem, hvor vi finder ind til din personlige stil og hvad der skal til for at skabe en smuk rød tråd i din indretning ud fra dine ønsker
  • Vi kommer med inputs til, hvordan du opnår dine mål med indretningen og hvilke udfordringer, du måske står over for, for at opnå dem
  • Vi flytter rundt og skaber små miljøer og stilleben, der kan være toneangivende for den gennemgående stil. Møbler, tæpper, lamper osv. bliver måske flyttet rundt, så indretningen i højere grad imødekommer dine behov
  • Ønsker du inputs til nye møbler eller tekstiler, tager vi gerne et udvalg med fra vores showroom, så vi kan prøve det af i dit hjem.
HVAD VI TILBYDER

DEN LILLE PAKKE

1.500 KR.

2 timers styling

Denne pakke passer typisk til indretning af en stue eller et soveværelse.

BOOK ET MØDE

DEN STORE PAKKE

3.500 KR.

6 TIMERS STYLING

Denne pakke passer til indretning af flere rum, hvis rum skal bytte funktion eller noget helt andet

BOOK ET MØDE