Indretning privat

Styling og indretning for private

Hos MALLING LIVING mener vi, at smukke omgivelser i hjemmet giver mere ro og livsglæde, og skaber grobund for et godt familieliv. Ofte opstår der dog nye behov og krav til ens indretning som en følge af for eksempel nye stadier i familielivet. Men en travl hverdag kan gøre det svært at se, hvad der lige skal til, for at I kan få det hjem, I drømmer om. Det kan være et enkelt rum, der trænger til forandring, rum der skal bytte funktion eller måske mangler der sammenhæng i hele boligen.

Uanset hvor udfordringen ligger, synes vi, det skal være nemt og let tilgængeligt at få hjælp til indretningen af dit hjem. Vi tilbyder derfor vejledning, der er til at forstå og konkrete idéer, der er nemme at gå til - altid med udgangspunkt i jeres egne ønsker og stil. Med udgangspunkt i jeres historie, behov og budget omsætter vi idéer og drømme til virkelighed.

Har du købt ny bolig og har svært ved at se, hvordan du bedst muligt kan udnytte rum og plads, kommer vi gerne med konstruktiv vejledning. Vi tilbyder også hjælp til valg af vægfarver, tapeter eller smukke fliser, så der kan blive skabt en synlig rød tråd i jeres nye hjem. Ingen indretningsopgave er for stor eller lille.

Gør jeres bolig salgsklar

Skal du sælge din bolig, men mangler nye øjne, der kan se de små detaljer, der kan gøre den store forskel og føre til salg? Vi kommer gerne hjem til jer, gennemgår jeres bolig og spotter de irritationsmomenter, som potentielle købere også vil spotte. Vi vil foreslå mindre forandringer, der kan få jeres hjem til at fremstå imødekommende og salgsklart.

Få hjælp til din boligindretning 

DEN LILLE PAKKE

Vi tilbyder 2 timers indretningshjælp i dit hjem for DKK 1.500. Efter 2 timer er timeprisen DKK 550. Ønsker du dertil at få udarbejdet et moodboard, er tillægsprisen for denne ydelse DKK 400, altså en samlet pris på DKK 1.900.  

De 2 timer er fordelt på halvanden timers styling i dit hjem efterfulgt af en halv time til udarbejdelse af to-do liste ud fra de ting, vi er nået frem til i løbet af besøget. 

DEN LILLE PAKKE inkluderer, at Rikke Malling kommer ud til dig og i løbet af halvanden times tid har I været omkring det eller de områder i boligen, som du gerne vil have optimeret. Mere specifikt kan du forvente, at:

Efter besøget har du fået et mere sammenhængende udtryk i dit hjem og har helt sikkert fået massevis af inspiration og ideer til din videre indretning. Vi laver herefter en konkret to-do liste til dig, så du nemt kan gå videre med dine indretningsprojekter. 

DEN STORE PAKKE

Er det mere omfattende ændringer, du skal have foretaget i dit hjem eller har du simpelthen svært ved at definere din personlige stil, tilbyder vi 6 timers indretningshjælp for DKK 3.500.

I tillæg til de punkter, der indgår i DEN LILLE PAKKE, indeholder DEN STORE PAKKE:

Kontakt os via nedenstående kontaktformular eller ring til os på telefon 29761739 for en uforpligtende snak. Ved kørsel over 20 km. fra Aarhus tillægges kørselsgebyr.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din indretning!