Indretning erhverv

Styling og indretning for erhverv

Rikke Malling har i en lang årrække løst indretnings- og stylingsopgaver for både større og mindre virksomheder. Hun løser opgaver inden for styling af showrooms, restauranter, hoteller, butikker og vinduesdekoration.

Et samarbejde starter med et møde, hvor vi præciserer jeres behov og forventninger. Herefter kan I se frem til et gennemtænkt og kreativt resultat, hvor rum, produkter og stemning i smukt samspil fortæller en æstetisk og visuelt appellerende historie. Vi arbejder i alle prisniveauer, således at vi kan levere et flot og tilfredsstillende resultat inden for ethvert budget, hvorfor ingen opgave er os for stor eller for lille.

MALLING LIVING samarbejder med et hold dygtige fotografer og grafikere, som vi altid har mulighed for at trække ind, uanset hvor vi befinder os i en proces.

 

 

 

Styling og indretning af hoteller og restauranter

Med mange års erfaring fra restaurationsbranchen har vi et indgående kendskab til den daglige drift og gang i en restaurant. Vi kender derfor til alle de praktiske udfordringer og ved, hvilke hensyn der skal tages, for at leve op til de indretningsmæssige krav. 

Skal du have lavet indretning til nyopstartet hotel eller restaurant, hjælper vi derfor gerne med at skabe de visuelle rammer, der passer til netop din virksomhed og historie. Trænger din restaurant blot til en opdatering eller et nyt visuelt udtryk, hjælper vi gerne med flytte rundt og foreslår konkrete idéer, der er nemme at gå til - altid med udgangspunkt i jeres egne ønsker og stil. Kunsten kan evt. være at genbruge elementer i den eksisterende indretning på en ny måde.

Rikke Malling, der har en baggrund som restaurantejer og er uddannet sommelier. I 2005 åbnede hun og hendes mand, Thorsten Schmidt, gourmet-restauranten Malling & Schmidt, som de drev i et årti. I 2007 udvidede de og åbnende endnu en restaurant, Nordisk Spisehus.

 

Butiksindretning og visuel optimering af butik

Ønsker du at booste dit salg og skabe øget kundetrafik, spiller butikkens visuelle udtryk en meget betydningsfuld rolle. Med et ønske om at give dine kunder den allerbedste købsoplevelse, hjælper vi med at justere på alle de visuelle parametre, som får jeres butik til at fremstå skarp og attraktiv.

Det første dine kunder møder, når de er på vej ind i din butik, er dine vinduer. Man må derfor aldrig undervurdere, hvor vigtig en flot og indbydende vinduesdekoration kan være. Det kan være en meget effektiv måde at skabe positiv opmærksomhed omkring din butik, selv når du holder lukket.

Hos MALLING LIVING hjælper vi gerne med at implementere en synlig rød tråd eller tema i din butik og dine vinduer, så dit brand og dine værdier fremstår letgenkendelige for dine kunder - og giver dem lyst til at komme igen og igen.

Inspirationsoplæg for personale

I dag, hvor de fleste handler på nettet, bliver det mere og mere svært for de fysiske butikker at holde på kunderne. Hvad skal der til for at beholde kunderne i butikkerne? Hvilken betydning har butikkens visuelle udtryk og hvordan får vi i det hele taget kunden til at gå ind i butikken?

Rikke Malling tilbyder at holde inspirationsoplæg, der særligt henvender sig til butiksansatte, hotel- og restaurantpersonale og andre, der arbejder i servicebranchen.

Vi kommer omkring relevante emner, som:

- Hvordan tiltrækker og holder vi på kunderne i de fysiske butikker?

- Den gode kunderelation: hvad betyder det for en kunde at blive genkendt?

- Tips og ideer til kunderne, når man er i dialog

- Hvad kan vi give kunderne udover et smil?

- Mersalg og god kundeservice

Kontakt os via nedenstående kontaktformular eller ring til os på telefon 40218739 for en uforpligtende snak.  

Vi glæder os til at hjælpe dig med din indretning!