Styling og indretning for private

Hos MALLING LIVING mener vi, at smukke omgivelser i hjemmet giver mere ro og livsglæde, og skaber grobund for et godt familieliv. Ofte opstår der dog nye behov og krav til ens indretning som en følge af for eksempel nye stadier i familielivet. Men en travl hverdag kan gøre det svært at se, hvad der lige skal til, for at I kan få det hjem, I drømmer om. Det kan være et enkelt rum, der trænger til forandring, rum der skal bytte funktion eller måske mangler der sammenhæng i hele boligen.

Uanset hvor udfordringen ligger, synes vi, det skal være nemt og let tilgængeligt at få hjælp til indretningen af dit hjem. Vi tilbyder derfor vejledning, der er til at forstå og konkrete idéer, der er nemme at gå til - altid med udgangspunkt i jeres egne ønsker og stil. Med udgangspunkt i jeres historie, behov og budget omsætter vi idéer og drømme til virkelighed.

Har du købt ny bolig og har svært ved at se, hvordan du bedst muligt kan udnytte rum og plads, kommer vi gerne med konstruktiv vejledning. Vi tilbyder også hjælp til valg af vægfarver, tapeter eller smukke fliser, så der kan blive skabt en synlig rød tråd i jeres nye hjem. Ingen indretningsopgave er for stor eller lille.

Gør jeres bolig salgsklar

Skal du sælge din bolig, men mangler nye øjne, der kan se de små detaljer, der kan gøre den store forskel og føre til salg? Vi kommer gerne hjem til jer, gennemgår jeres bolig og spotter de irritationsmomenter, som potentielle købere også vil spotte. Vi vil foreslå mindre forandringer, der kan få jeres hjem til at fremstå imødekommende og salgsklart.

 

Få hjælp til din boligindretning - og et gavekort til vores butik

Driller boligindretningen? Og kæmper du også med fejlkøb, for mange møbler eller forkerte farvevalg? Så gør brug af vores MAJ TILBUD og gør din bolig forårsklar!

Vi tilbyder 2 timers indretningshjælp i dit hjem for DKK 1.500. Booker du os i maj, får du også et gavekort på DKK 250 til vores butik med i prisen. Mødet behøver dog ikke ligge i maj.

Efter 2 timer er timeprisen DK 550. Ved kørsel over 20 km. fra Aarhus tillægges kørselsgebyr.

 

Kontakt os på info@malling-living.dk eller kom forbi vores butik på Gåseagervej 14, 8250 Egå for en uforpligtende snak. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din indretning!