Indretning
 

Indretning er ikke bare indretning. De fleste rum skal kunne anvendes og slides på, uden at overfladen krakelerer, og de gode detaljer udvikler sig til irriterende elementer.

Rikke Malling har over en lang årrække indrettet alt fra enkelte rum og kroge til hele buktikker og virksomheder. Vi brænder for det vellykkede resultat, som vi bl.a. opnår ved at arbejde med rene linjer, æstetik og funktionalitet.

 

-       Lad dine tanker og ideer blive inspireret af vores showroom, hvor vi sammen kan skabe netop det hjem du drømmer om, gennem konkret og professionel rådgivning.

-       Trænger din entre til en fornyelse eller er soveværelset upersonligt og kedeligt, så giver vi dig den inspiration du mangler til at sætte kreative tanker igang.

 

Med udgangspunkt i jeres historie, behov og budget omsætter vi idéer og drømme til virkelighed, der holder!

Har du købt ny bolig og har svært ved at udnytte rum og plads bedst muligt, hjælper vi gerne med at indrette præcis som du drømmer om. Vi tilbyder også hjælp til valg af vægfarver, tapeter eller smukke fliser.


Du bestemmer om vi skal nytænke jeres nuværende omgivelser, eller om vi går all in og redefinerer og skaber en helt ny stemning. Intet er for stort eller småt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din indretning!

 

Kontakt os for priser på info@malling-living.dk eller T. 29761739